fredag 16 mars 2012

Inspiration

Lampan var lite dyr 
Jag älskar denna Franskinspirerade stil! 
På Rum och trädgårdsmässan fanns det massor av inspiration till att dekorera trädgården.Dock inte så mycket av trädgård som jag önskade. Behöver nog besöka fler mässor och/eller plantskolor för att min köplust ska stillas lite.
Passar på min balkong.
Plånboken skulle dock behövas fyllas på också. I takt med min köplust. Till hösten vet jag mer vad som finns i min  nya trädgård, ska  köpa mig en fin anteckningsbok . Så att jag kan skriva ned mina upptäckter. Allt kan jag ju inte ha i mitt lilla huvud;)Blir nog en hel del omflyttningar av växter.
Funderar på att åka till trädgårdsmässan i Örebro. Har fått rekomendationer om den. Men i helgen ska jag fortsätta med mina påbörjade projekt. Jord ska köpas och en jordtermometer. Min har tyvärr gått sönder i diverse flyttar. Men hoppas nu att det är färdig flyttat tills jag blir en ännu äldre tant.Då är nog min trädgård riktigt fin. Återkommer med bilder på helgens evenemang. Ska förhoppningsvis lyckas så också i mina varmbänkar. 

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder!! Håller med om att den stilen är fin!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Tack för besöket på min blogg!

  Förra året var jag på Nordiska Trädgårdar för första gången och jag var inte sådär väldigt överväldigad faktiskt. Men Bosse Rappné var bra :)

  SvaraRadera
 3. Hej där!
  En nästan nyfödd blogg:-) Grattis, vakul!

  Jag såg den där lampan jag med, och tänkte att den var alldeles för dyr, för att man nog skulle ha tröttnat på den allt för fort... kanske.
  Mässan är ju aldrig riktigt vad man drömmer om heller tyvärr, men ändå går man varje år;-)

  Lycka till med bloggandet! vi ses igen! kram Hillevi

  SvaraRadera
 4. Hej igen ;)
  Ja det är verkligen roligt att börja blogga. Har varit på gång förut men inte riktigt kommit mig för. Men nu är det roligt och jag håller på att lära mig alla tekniska bitar för att få till det riktigt fint! Det tar sig nog. tack för svaret, det gör mig så glad att någon ser min nya blogg ;) Åsa

  SvaraRadera