måndag 14 mars 2016

Grill och chill

Vi  har grillat och glömt den kvar på gräsmattan. Hoppas på fler fina grilldagar snarast! Ni vet, önska och det händer. 

Promenerar en del i naturen kring där jag bor. Vi har ett häftigt gammalt kalkbrott på promenadavstånd. Visade en vän det häromdagen. Tänk vad många människor som slitit i våra gamla kalkbrott. Idag går nog det mesta med maskiner. Höga bergsväggar tornar upp sig runt oss när vi står där. Hur många år tog det att komma så djupt ner?
Väntar på att solen ska komma, för mer grill och chill. 
Ha det bäst. Åsa

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när man kan börja grilla. Vi körde burgare på vår två kvällar förra veckan och det var sååå gott :D

  Du frågade om vinterträdgården. Att bygga den är nog det bästa vi har gjort. Jag bor mer eller mindre där ute. I år hade vi inte ens lust att åka på solsemester eftersom vi ändå fick ljuset och solen där ute. Det är så klart inte detsamma, men det räcker bra långt. Vi har golvvärme och en mycket effektiv braskamin. Kan inte annat än att verkligen rekommendera vinterträdgård.

  Solsken
  Linda

  SvaraRadera
 2. Härligt att grillen har fått komma fram Åsa. :) Inser att vi ligger back på den fronten. Det får kanske bli lite grillning i helgen då det ska bli 12 grader. :)
  Tänk vad människor fick slita förr. Både i stenbrott och på åkrar. Så många utslitna kroppar för både män, kvinnor och barn. Skönt att utvecklingen har gått framåt på den fronten.

  Ta hand om dig kära Åsa och hoppas att det blir en skön helg med både grill och chill. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera