måndag 28 april 2014

Vår!


Som jag har väntat! Liljekonvaljerna är nästan i blom, mina fina röda backsippor blommar och muren har fått sin årliga rosa blommning! Det är vackert nu. 
Jag kan inte vara ute och gräva just nu för en vårförkylning har stoppat mig.
Ont i muskler och trött. Jobbade med förhoppningen att det skulle gå över med massa piller... Men nu fick jag ge mig. 
Ja, så synd om mig är det inte men grävandet får vänta. Och det där med tålamod har jag inte gott om...
Väntar även på att kalvarna ska komma ut i hagen framför oss. Alltid lika roligt att gå och prata med dem. Och varje år är de lika nyfikna.... Och rädda om man kommer för nära.
Vilar och småpysslar i solen... Det ska va gott o leva!


3 kommentarer:

 1. Så mysigt det låter med kalvar som granne! Jag skulle stå där och gulla jämt och inte få något gjort, misstänker jag. Jag firat valborg hos grannen på andra sidan skogen i kväll och hade väldigt svårt att slita mig från hennes små bollar till kaninungar. De är ju så näpna och söta!!!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 2. Jag lider med dig, jag har precis varit så förkyld och massa kli i benen... Det är så svårt att vila när det finns så mycket kul att göra. Men om du vilar och tar det lugnt ett par dar ska du se att du snart gräver igen! Allt har sin tid.
  Hoppas att du får en fin Valborgskväll, krya på dig kram Maria

  SvaraRadera
 3. Det är en härlig tid nu Åsa. All grönska och naturen som formligen exploderar i färg och doft. Ljuvligt! Däremot är det inte lika roligt med förkylning. Ta hand om dig ordentligt och hoppas att du snart är på benen igen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera